A gyerekek gyógyulásáért

0

1990-ben alapította a Heim Pál Kórház a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány.

Az eltelt közel 30 évben rengeteg orvosi műszerrel, épület rendbetétellel, felépítéssel segítette az Alapítvány a Kórházba kerülő gyerekek gyógyulását.

A lakosság támogatása kiemelkedő mind a magánadományok, mind az SZJA 1 % vonatkozásában.

Ezért tudtuk megépítetni és 2009-ben a gyógyításra átadni a „G” épületet. Számos korszerű orvosi műszerrel, altatógépekkel, lélegeztető gépekkel, MRI vásárlásával, stb. segítettük a gyógyítást végzők munkáját.

A következő időszakban is szeretnénk támogatni a kórházban folyó szakmai fejlesztéseket. A nagy beruházások közül a közeljövőben elkészülő MRI épület berendezését támogatjuk, a hamarosan elinduló „B” épület építésében és berendezésében is részt szeretnénk vállalni. A sok „kisebb” műszer mellett egy újabb ECMO (műtüdő) készülékkel szeretnénk támogatást nyújtani, hogy minél több nagyon súlyos állapotú gyerek életét tudják megmenteni a Heim Pál Kórház orvosai, nővérei.

Mint látszik, szeretnénk minél hatékonyabban támogatni a gyerekek gyógyítását, de ez csak az Önök további segítségével, adójuk 1 %-ának felajánlásával történhet. Ezt előre is köszönjük a beteg gyerekek nevében is.

Megosztás